logo interiorismo jbf
Instagram interiorismo Jordi Batlle Facebook interiorismo Jordi Batlle Twitter interiorismo Jordi Batlle
cast / cat / eng
Interiorisme amb criteri, costos ajustats i resultats excel·lents.

Demostrem una vegada més, que amb un treball previ de disseny, coneixement dels materials i cura pel detall, s'aconsegueixen els resultats desitjats. Veure l'últim projecte de la reforma de la cuina i bany d'un habitatge.
I descobreix l'ABANS i DESPRÉS amb Jordi Batlle.

11/12/2019
Compartir:
Nova intervenció: restaurant PiTapes

L'estudi d'interiorisme Jordi Batlle està treballant en un nou projecte: el reconegut restaurant PiTapes, que ja compta amb dos establiments propis a Mollet i Granollers.

A causa del seu èxit i popularitat, han decidit ampliar les seves instal·lacions amb el nou PiTapes dins el Club de Tennis Calderí (Mollet del Vallès), on anteriorment es trobava el restaurant el Calderí.

Aquest restaurant té un equip de treball implicat i entregat, que ofereix un tracte personalitzat per a cada client. Per tal de respondre a la seva creixent demanda, aquest nou establiment comptarà amb una espectacular terrassa de 600 m2 envoltada d'un captivador paisatge verd.

Jordi Batlle Interiors és l'encarregat de l'obra, proporcionant un servei d'interiorisme integral que s'adeqüi als requeriments del client i prometi al comensal una agradable atmosfera per delectar-se amb els aperitius del PiTapes.

06/06/2018
Compartir:
Reforma Integral d'un habitatge particular amb 218 anys d'història


Jordi Batlle va realitzar la reforma integral d'aquest magnífic habitatge, datada de l'any 1800, de 520m² en el Vallés Oriental.

La reforma, amb una durada d'1 any i mitjà, s'ha completat amb una renovació completa de tota l'estructura, coberta, instal·lacions, mobiliari, il·luminació, etc. Tot sota la perfecta adreça i coordinació de interiors JBF.

Jordi Batlle ha realitzat la reforma integral d'aquest habitatge de 2 plantes amb:
Interiorisme integral 520m²
Distribució de sales
Nova estructura
Instal·lació de la coberta
Noves instal·lacions de lampisteria i il·luminació
Estudio d'il·luminació
Nous finestrals
Adreça d'obra
Coordinació directa amb industrials

31/01/2018
Compartir:
Petits detalls, grans projectes


Seguint el seu ambiciós pla de treball i respectant al màxim els seus valors i filosofia, Jordi Batlle amplia el seu portfoli de projectes amb la remodelació d'un habitatge unifamiliar a la Llagosta (Barcelona).

Amb una magnífica xemeneia elevada com a protagonista del saló menjador, aquest treball d'interiorisme segueix una estètica minimalista, combinada amb tons freds i clars, com a blancs i grisos; però amb acabats singulars que no resten calidesa i confort a l'espai.

La reforma integral de l'habitatge s'ha basat en: la renovació dels paviments; el canvi de cromatisme de les parets aportant llum; la instal·lació de la nova xemeneia i nou mobiliari d'acord amb una estètica moderna i un minuciós estudi de la il·luminació per aconseguir un espai ampli i diàfan.

Jordi Batlle realitza una exigent anàlisi prèvia de cada projecte per aconseguir resultats òptims que s'adapten als requeriments constructius i resolguin les necessitats del client.

Descobreix aquest projecte i Seguir leyendo

20/12/2017
Compartir:
Nous espais, amb el mateix caràcter original


Jordi Batlle, presenta un nou projecte de remodelació en una coneguda notaria de Montmeló.

Amb un espai total de 140 m², aquesta intervenció s'ha basat a realitzar un minuciós treball de disseny d'interiors per aconseguir una oficina espaiosa i amb una distribució eficient per a l'empresa.

Gràcies a aquesta actuació, s'ha aconseguit crear espais diàfans i lluminosos, que aporten una major mobilitat i circulació, ampliant la comunicació entre ells. A més, el nou mobiliari de l'oficina, reflecteix una estètica moderna i professional, contribuint en una harmoniosa estètica que s'adapta al caràcter original de l'empresa.

Descobreix aquest projecte integral i el abans/després de la mà del interiorista Jordi...Seguir leyendo

15/11/2017
Compartir:
El punt de trobada, amb la història de la Llagosta


L'interiorista Jordi Batlle, presenta una nova imatge, moderna i actual, de l'antiga Cafeteria-Bar La Flor a La Llagosta.

El projecte consistia a redissenyar el conegut bar amb nous materials sense perdre a cap moment el seu origen, i vestir-ho amb mil fotografies històriques del dia a dia de la Llagosta, amb diferents vinils de gran format a les parets del local.

S'ha realitzat un nou disseny de la il·luminació del local, s'han folrat les parets i columnes amb plaques de ferro pintat i s'ha canviat tot el mobiliari interior.

A La Flor, ara, també es gaudirà d'una nova terrassa enjardinada, gràcies a la nova distribució projectada per l'interiorista Jordi Batlle.

Descobreix l'origen d'aquesta població, al nou Bar-Cafeteria La Flor veient la reforma integral a la nostra secció de projectes, i al nostre apartat abans i...Seguir leyendo

29/03/2016
Compartir:
Perquè la vida segueix... Projecte PNT


En aquesta ocasió, Jordi Batlle, ens presenta una nova reforma integral d'un habitatge particular.

En aquest nou projecte realitzat per Interiors JBF, es va buscar un canvi total a tota la distribució de l'habitatge per aconseguir un aire més modern i actual, alhora, d'aconseguir passar d'un ambient antic i fosc, a uns espais més amplis i plens de llum natural.

Poden veure més imatges del projecte al nostre abans i després, o aconseguir més informació del mateix a la nostra fitxa de Projectes realitzats.

19/10/2015
Compartir:
Interiorisme restaurant, projecte VOSTRA VITE LAKE


Jordi Batlle ens presenta de nou, de la mà del grup hostaler Vostra Vite, els seus dos nous projectes anomenats Vostra Vite Lake.

En aquesta ocasió, JBF ens presenta un restaurant i una cocteleria, al Parc Central de Santa Perpètua de Mogoda. Un projecte realitzat sobre la base de dos contenidors marítims, totalment dissenyats per Jordi Batlle, que donen vida a una nova zona d'oci al voltant del llac.

Descobreixi molt més sobre aquest nou projecte, a la nostra secció de Proyectes, o seguint el nostre link a: Projecte Vostra Vite Lake

19/10/2015
Compartir:
DISSENY&PROJECT MANAGER NOU CENTRE DE PODOLOGIA PEUMEDIC

Jordi Batlle presenta el seu últim projecte comercial amb l’interiorisme i Project Manager
del nou centre de podologia i salut Peumedic.
El nou centre de salut havia de dissenyar-se i habilitar-se en un període màxim de 4 mesos,
enfrontant-se amb èxit a la gestió i responsabilitat integral en l’entrega “claus en mà” del nou centre de salut en el període mínim i necessari sol•licitat per part del client.

PROJECTE
Centre de podologia i salut Peumedic
Superfície: Local de 130 m2
Localització: Santa Perpetua de la Mogoda
Disseny i Project Manager
Disseny mobiliari
Disseny il•luminació
Disseny interiorisme i grafisme
Direcció i coordinació amb tots els industrials
Gestió i documentació

23/07/2014
Compartir:
Página 1     2     3    
projectes destacats
logo interiorismo jordi batlle2 Jordi Batlle, 696 73 99 60, jordi@interiorsjbf.com By Cienpies
Instagram interiorismo Jordi Batlle Facebook interiorismo Jordi Batlle Twitter interiorismo Jordi Batlle

Subir
pujar